(30/07/2019, Saat: 22:50)fatihbyfah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhalefet etmek için yazmadım abi yanlış anlaşılma olmasın
Yok yok cok iyi anlıyorum kardesim seni, icinde illa farklı uretimler ozel mallar vardır ama hani istisna kaideyi bozmaz hesabı genel olarak soyledim ben. Ne malı takarsanız takın taktıktan sonra bir ph metreyle ph olcucekler, birde tds metre ile su icinde cozunmus madde sayısını gosterecekler. Cesme suyunda atıyorum tds 300 iken filtre cıkısında, 35 cıkacak.
Cok abartıp en iyisi olsun diye kasmayın demek icin yazdım. Filtreleri rahat bulunan, filtre fiyatları normal muadil urunlere yakın, servisi bayisi vs. olan bir marka alıp gecin manasında benim yazdıklarım.
Birde bidon su kullanırken, farklı mineraller de vucuda girsin diye 6 ayda bir marka degistirirdim ben.Bu su filtresi takıldıktan sonra, gun icinde dısarıda mumkun oldunca farklı markalardan sise su icerek o sekil yurutuyorum duzeni.
İstanbulda o kadar cok sorun degil ama diger sehirlerdeki kirec sorunu icinde su sayaclarının orada yeri musait olan varsa daire girisinede recineli/tuzlu su yumusatıcı taktırsanız, o iste harika oluyor.
Tişikkirlir Sipirmin.