Ben 20 seneden beri mutfaktan 2 yıldır da oturduğum dairemin su girişine taktırdım. @dikdik_s Serdar bey ve @recklesstr komşuma katılıyorum marka önemli değil işçilik önemli doğru düzgün bağlanmazsa su taşar yoksa sorun olmaz bir de bayinin güvenilir olması lazım benim bayim her yıl filtre kontrolü yapıyor ama eğer gerek yoksa filtrelerini değiştirmiyor 6 ay sonra gene geliyor benim 2 yıl oldu hala iyi dedi 3 ay sonra gene gelecek (kullanıma göre erken de değişmesi gerekebilir tabi benim kullanımımdan kaynaklı bir de daire girşindeki arıtma cihazı etkili). Mümkün mertebe fiyatı uyguna getirmeye çalışın suyu alkali yapan filtre falan da yok bizzat sağlık sorunlarım dan dolayı en iyisni alıp düzenli 3 ay her hafta kan tahlili yaptırdığımdan biliyorum sonra doktorların dediğini yaptım günde bir bardak sodyum bikarbonat ve limon karışımıyla bir hafta da alkali sorunum çözüldü paranızı boş yere çarçur etmeyin. Kardeşim de bu sektörde çalıştı. O yüzden bu sektörü iyi biliyorum pahalılardan uzak durun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi