Komşular merhaba, ben de geçen ay bu işe kafa yormuştum. Samsun'da ikamet ediyorum, buradaki su artıma firmalarının (en azından benim denk geldiklerimin) web sitelerinde ürünler 1500 lira dolaylarından başlıyor. Hiç gidip yüz yüze görüşmedim. Online alışveriş sitelerine de bakınmıştım, N11'de bir iki ürün görmüştüm. Ama tabii montajı kendimizin veya bu işten anlayan birilerinin yapması gerekiyor. Ürünlerin yorumlarında ise montajın kolay olduğunu yazanlar var. Zira youtube videoları da varmış kurulumla alakalı. Kullananların memnuniyeti de iyi seviyelerde. Fiyat olarak, tank ve membran seçimine göre değişmekle beraber 700 lira dolaylarında. Yine ayrıca yeri geldiğinde almak için filtre satışı da yapıyorlar. Almayı ertelemiştim, şimdi forumda konusunu görünce yeniden ilgimi çekmeye başladı
Komşularımızın dediği gibi bence de iş filtrede bitiyor. Cihazı internetten alırsam hadi kurdum diyelim, bir arıza veya herhangi bir aksilik olduğunda ne yaparım onu bilemedim. Böyle bir durumda ilgilenileceğine dair güvence verilmiş, lakin satıcı firmalar Samsun dışındalar ve burada yetkili servisleri yok
Bir yandan bir şey olmaz al gitsin diyorum, bir yandan bir sorun çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum.

So far so good..