16/08/2019, Saat: 10:46
(03/08/2019, Saat: 22:43)hasslinger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haslinger ürünleri stoklara tekrar girer mi acaba? Ya da MWF?
İkiside şimdilik sipariş edilmedi , ufukta görünmüyor

(07/08/2019, Saat: 16:36)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar Mustafa Bey,
Özelden yazıp rahatsız etmek istemedim. Bugün forumda bir arkadaşın yorumu üzerine dükkanınızın adresini paylaşayım dedim ancak internet sitenizde bir türlü "İletişim" bölümünü bulamadım. Site yenilenince sanırım eklemeyi unutmuşlarHer ne kadar Google'dan İmpa Ticaret diye arayınca bu bilgilere ulaşılabiliyor olsa da sitenizde de iletişim bölümünün olması gerektiğini düşünüyorum. Hayırlı işler dilerim, saygılar.
Teşekkür ederim , siz yazınca farkettim , iletişim sayfamız var ama servis sağlayıcı güncelleme yaparken linki silmiş. Hemen ilgileniyorum.
(08/08/2019, Saat: 10:14)kral arthur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle İmpa ticaret .
İstanbul’da değilim yoksa her cumartesi gidip Mustafa beyi rahatsız ederdim ne yalan söyleyeyim.
Edin , sıkıntı yok

(08/08/2019, Saat: 12:09)Serkan1221 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa bey merhaba,
İkon shave craft 102 slant razor stoklarınızda bitmiş. Tekrar getirtme durumunuz nedir?
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkon gelebilir , tetikteyim

(15/08/2019, Saat: 21:55)eyvallah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İmpa candır can... Tek geçerim...
@eyvallah eyvallah,o sizin iyiliğiniz...

Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com