21/08/2019, Saat: 14:07
(21/08/2019, Saat: 14:01)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustbe komşum güzel bir şekilde sıralamayı yapmış zaten ama şunuda düşünün içinizde merak olduktan sonra mutlaka hepsine sıra gelicek, teker teker deneyeceksinizdir. İyi günlerde kullanın yeni ürünlerinizi komşum sırayla değerlendirmede bulunursunuz.
Sizede yeni ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Örnek olarak ben persona platinium ile hiç anlaşamadım sakalımı çekiştirip durdu ama bu sizde de öyle olucak demek değil tabiki. Yüz yapısı, sakal sertliği, sıklığı kullanılan diğer ekipmanlar değiştiği için sizde de farklı bir izlenim oluşturacaktır. İlk tıraşınıdan sonra değerlendirme yaparsınız buradan komşum.
Çok doğru söylediniz komşum her jilet herkesin yüzüne uygun olacak diye birşey yok, en doğrusu deneme yanılma yöntemi birazda sabır. Şimdiye kadar hep 34c kullandım personna platiniumla ve yeşil astrayla gayet güzel anlaştım. 89 modeli 34c ye olduğuna dağir pek çok yorum var bende hep uzun sap bi makinam olsun istedim ankarada gurubundan bi komşumda 34c ile 89 modeli aynı ama hissiyati farklı olur deyincede almak için bi sebeb daha gösterdi bana yanındada açık tarak aparatını aldım bakalım

Keyifli tıraşlar dilerim.