28/08/2019, Saat: 14:21
Merhabalar. Askerlikten döndükten sonra, tıraş olmanın hoşuma gittiğini ve devam etmem gerektiğine karar verdim ve geleneksel tıraş ile yeni tanıştım. Kendime makine olarak EJ DE89 modelini, jilet olarak permasharp modelini aldım. Evde halihazırda bulunan markasız bir fırçam var. Arko çubuk sabunu porselen bir kaseye bastım. yaklaşık 5-6 tıraş oldum bu şekilde. Impa ticaretten çeşitli jiletler ve proraso marka tıraş köpüğü siparişi verdim az evvel. Ancak tıraş fırçası için nedense bir araştırma içerisine girmedim. Yavaş yavaş lazım olan ekipmanları toparlarken fırçayı es geçtiğimi düşünüyorum. Bu yazıları yazmazdan önce fırçalar konusunda ufak bir araştırma yaptım. Porsuk kılı bir best fırça almanın doğru bir tercih olacağına karar verdim ancak marka ve model konusunda kararsız kalmanın dışında fiyatlarda gözümü korkuttu. 300-400 tl civarında bulunan fırçalara geçmek mantıklımı diye kendime sordum ve şimdide size soruyorum. Ne yapmalıyım ? Alacaksam hangi marka/model almalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.