14/08/2012, Saat: 09:11
Hocam kabaca bir fiyat ve ortalama bir degersen bahsettim uzerine basa basa tabiki net olarak duameyecek o parayi ama haliyle bu sap fiyatlarindan da daha fazlasini dusmeyecegine gore sap fiyatlarini cikarsak simdilik ortalama degeri bulurduk. İscilik olarak knotu sapa takmayi da belki hesaba katacak bu yuzden sap icin dediginiz gibi 5 dusecegine 3-4 dolarda iscilik hesaba katacak ian ve yine bir sap fiyati ortaya cikacaktir. Bu yuzden kabaca fiyat dedim ortalama fiyat dedim net ifade kullanmadim
(14/08/2012, Saat: 02:16)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emir bence o öyle yürümez. sende de hiç tüccar kafası yok arkadaş
düğüm satacağı zaman bu sefer 5 dolar düşer üzerinden.... 10-15değil. ama 5 de düşse bizim için kar olur. inşallah daha fazla düşer diyelim. zaten niyetim ilk sapları gördükten sonra eğer başarılı bulursam kendimi 4-5 tane knot almak. eğer anlaşabilirsek neden olmasın. kusura bakmasın ama fırça parasına yakın fiyat çekerse basar gider TGNden alırım.
Hiç değilse malı ile daha güven uyandıran bir satıcı.
Saygılarımla
(14/08/2012, Saat: 01:49)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Risk her zaman var hocam richmond saplar icin bana 10 dolar civari fiyat vermisti chubby saplar icinse 15 civariydi. Bir yerlere yazmistim ama nereye yazdim unuttum. Kabaca total fircadan bu paralar cikarilip knotlarin fiyati hakkinda ortalama bir deger dusunulebilir.