26/09/2019, Saat: 02:13
Etkinliğin iptal olması da konunun kaldırılması da hoş olmadı. Bu etkinlik için konu açılmasından itibaren neredeyse 1 ay geçmişti. Belki Kubilay Bey'in ustura için belirlediği 20 sayısına ulaşılamadı ancak konu fotoğraflarla ayrıntılı bir şekilde açılmış olsa ve güncelliği sağlanabilseydi şahsen 20'den çok daha fazla talep olabilirdi diye düşünüyorum. Kubilay Bey çok yoğun olabilir anlayabiliyorum ancak konuya dahil olan birçok arkadaş kendisini tanımıyordur ve haliyle de durumunu bilemiyor olabilir. O nedenle yazılan sitem mesajlarına anlayış göstermesi gerekirdi. Ben hem ustura konusunda hem de MdC sabun için zamanında hem internet sitesi, hem özel mesaj, hem e-posta, hem de whatsapp mesajı yoluyla kendisine ulaşmaya çalıştım ancak nafile. Bütün bunlara rağmen etkinliğe katılmaya karar vermiştim ve sabırla bekliyordum ancak iptal edilmesi gerçekten tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Yaptığı işe sonuna kadar saygı duyuyorum ama müşteri de her zaman ilgi bekler. Etkinlik sahibinin konuya ilgi göstermesini beklemek de bence organizasyona katılan veya katılmayı düşünen herkesin hakkıydı.