(28/09/2019, Saat: 11:58)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum muhtemelen geleneksele yeni basladiniz değil mi ? Kalbinizi
ferah tutun birkaç ay sonra muazzam tıraşlar çıkaracaksınız. Keskinliği bir miktar daha az jiletler denemenizi öneririm bir de.
aslında pek yeni sayılmaz, takribi 7-8 ay oldu. ama forumdan yeni haberim oldu. geofatboy kanalıyla tanıştım youtube'daki sonra razorus adlı siteden yurtdışı forumlarını araştırıp biilindik ürünler aldım. biraz hayal kırıklığı oldu benim için. hep bilindik markalardan gittim ama övüldükleri gibi olmadıklarını veyahut benim cildime uygun olmadıklarını gördüm bu nedenle zorunluluğum da olmadığından pek fazla pratik yapamadım.
bu arada proraso sandalwood kullandım hocam hatta bir kase bitirdim. ama sanırım sandal ağacına allerjim var benim cildimde 2. ve 3. perdede tekrar sabunlarken yanma yapıyordu. alakasız olacak belki ama kiehls'in anti age kremini kullanmıştım sandal ağaçlı o da yanma yapmıştı.
aslında taylors of bond street markası radarıma girdi, ancak o paralara değer mi bilmiyorum. komple yurtdışına taşınacağımdan kısa bir süre sonra ve kozmetik ürünlerinin uçakta sıkıntı yapması nedeniyle stok da yapamıyorum. böyle nokta atışlık bi ürün olsa onu alsam keşke de, sanırım deneme yanılmayla olacak herşey.