02/10/2019, Saat: 12:46
Bir süredir yazmak istiyorum ancak yazamadım, değerli komşularım arkadaşlarım burası herkesin görüşlerini yazacağı, tartışacağı, ortak payda da buluşabileceği yada buluşamayacağı, sinerji yaratabileceği özgür bir forum ancak bu başlık İmpanın başlığı olarak açılmış insanlar görüşlerini, teşekkürlerini ve sitemlerini Mustafa Bey'e iletiyorlar. Ama en nihayetinde Mustafa Bey esnaf, görüşlerini iletenler de müşteri. Görüş ileten müşterilere karşı Mustafa Bey bütün nezaketi ile cevap veriyor müşterisini korumaya ve kaybetmemeye çalışan esnaf anlayışı ile. Ama Mustafa Bey'e iletilen konulara diğer komşulardan verilen cevaplar pek uygun olmuyor. Burada Mustafa Bey'i savunayım derken belki tam tersi müşterisini soğutuyor ve kaybetmesine neden olabiliyorsunuz. Konuya birde bu açıdan bakmanızı rica ediyorum. İletilen konulara zaten Mustafa bey tüm iyi niyeti ve nezaketi ile cevap veriyor. Genelde onurcakmak firma sahibinden cevap gelene kadar konuyu kapatalım yazmak zorunda kalıyor. Konular zaten hep tatlı gitsin, birbirimizi üzüp kırıp sonrada tatlıya bağlamaya gerek kalmasın