02/10/2019, Saat: 17:16
(02/10/2019, Saat: 15:59)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 190 verebiliyorsa iyi komşum nasıl birşey bilmiyorum ama bi arkadaş için soruyorum 90 olmaz mı
şaka bir yana burada linç yemek bence anlık bir talihsizlik çünkü ben de kargo sorunu yüzünden bir sitemde bulundum Mustafa bey ile anında tatlıya bağladık. belki sitenin konuya özel bildirim ayarı açmak mümkün olsa sorun olmaz ama bunun yerine ilk eleştirilerimizi ve sorunlarımızı buraya yazmak yerine doğrudan kendisine iletsek daha hoş olur bence. oradan bir geri dönüş alıp da yardım bulamazsak genele hitap edeceği için en son buraya yazılabilir diye düşünüyorum. kendi geçiminde bir esnaf abimiz tanımam etmem alışverişim oldu o kadar.
Size katılıyorum. 1-2 ay önce kadar razorine ustura sipariş ettim. Elime ulaştı ama kaplama kalitesi çok kötüydü ve Mustafa Bey'i aradım. İade edebilecegimi söyledi ama ürünün genel kalitesi o sekildeymis. Ben de tamam iadeye gerek yok dedim ve tesekkur ettim. Ha ama diyelim ki aramayip buraya yazdım. Bu da benim hakkimdir. Kaplaması kötü dedim. Bunun cevabını bu başlık altında Mustafa Bey vermelidir. Başkası verirse su bulanır. Ki genelde hep öyle oluyor. Forumda kiriciliga gerek olmadığını düşünüyorum. Hayatimda ilk defa bir foruma uyeyim ve beni en çok memnun eden özelliği buradaki saygili ortam. Bunu bozmamak adina diyorum ki cevapları isletme sahibine birakalim. Ama israrli komşularimiz var maalesef.