25/10/2019, Saat: 10:03
tatillerimde 1 hafta 10-15 gün kadar uzatmışlığım var, ama çalışma şartlarından dolayı benim içinde mümkün değil 1 aylık sakal izni, bir komşumun dediği gibi bende de fena halde kaşıntı oluyor, sırf merak ediyorum bir ay kesilmezse ne kadar uzar diye tabii ardı sıra tıraş olmanın vereceği ruh halini de merak ediyorum.
yapabilen komşularımı saygıyla selamlarım
kamu da bu kadar sert ve kalıba sokan zorunlulukları bende sevmiyorum, insan belli bir ölçüde rahat ve serbest olmalı, ama bizim insanımıza da serbestsin desen donla, şortla, parmak arası terlikle gelen kişiler olur (yanlış anlaşılmasın bende saydıklarımı kullanıyorum sadece yerine göre). yani ne desem bilemedim ama ölçülü serbestlik olması gerek .
yapabilen komşularımı saygıyla selamlarım
kamu da bu kadar sert ve kalıba sokan zorunlulukları bende sevmiyorum, insan belli bir ölçüde rahat ve serbest olmalı, ama bizim insanımıza da serbestsin desen donla, şortla, parmak arası terlikle gelen kişiler olur (yanlış anlaşılmasın bende saydıklarımı kullanıyorum sadece yerine göre). yani ne desem bilemedim ama ölçülü serbestlik olması gerek .