13/11/2019, Saat: 19:56
(13/11/2019, Saat: 19:27)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir günlük bir sakal fotoğrafı yükleyebilir Misiniz ?
Elinizdeki en keskin jilet Derby usta.
Ben Onur beye katılıyorum. Sizin ihtiyacınız olan teknik. Makine çok etki etseydi Selman bey her hafta farklı kombinasyon ile ayni yakın tıraşi elde edemezdi. Benim için önemli olan yakın değil tahrissiz tıraş. Eğer is yerinizde bu sorun olmuyorsa temiz tıraş olmaya bakın. Yakın tıraş el melekesi oturunca gelir zaten.
Sabah 5de tıraş oldum
(13/11/2019, Saat: 19:54)Mehmet_G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim önereceğim alet Rimei. Gayet uygun fiyatıyla ve de89 dan iki tık daha fazla agresifliğiyle günlük tıraşta sizi memnun eder. Fiyat olarak da gayet uygundur.
https://www.extrashaving.com/rimei-3parc...aleti--409
Geçen alış-veriş yaptım bu siteden uygun olduğu için alıp koyacaktım fakat yuma falan iş görmeyince boşa almıyım dedim.
(13/11/2019, Saat: 19:53)zorsakal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkesin sakal,cilt yapısı farklı..
Berberbey 1 perde sadece sakal çıkış yönü sinek kaydı tıraş oluyor.bu onun el becerisinden kaynaklanmıyor..
Ben sakalı benim gibi zor olanlara,kaliteli sabun veya krem kullanmak kaydıyla agresif alet tavsiye ediyorum..
Dün arka sabun ve krem kullandım yüzüm mahvoldu..1 gün önce cella ile çok iyi bir tıraş çıkartmıştım.
Anladım ki sabun çok önemli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabun olarakta çeşitler mevcut elimde. Arko çubuk sabun var - proraso sandal var - nivea krem köpük, derby krem köpük ve arko krem köpük mevcut