13/11/2019, Saat: 23:24
Bu konuyu simdi gordum 10 kusur sene once kullandigim Mach 3'ten beri kartuslu Gillette kullanmiyordum. Eylul-Elkim aylarinda turnevari is durumlarindan, piyasada dolanmak zorunda kaldigimdan, ucuslara DE jilet alinmadigindan, Gillette'in Fusion makinelerinden aldim (daha dogrusu seneler once almisim da unutmusum dolapta). Seyahatte cok guzel isimi gordu. Eve doner donmez de bir adet de oynar baslikli "Premium Proglide" set aldim. Bir iki sikintisiz tras da bunula oldum, ama dort veya besinci trastan sonra oyle bir batik ve kabariklik yapti ki suratimda, yine tovbe ettim attim dolaba. Dudagimin altinda halen yarasi duruyor. Az daha bir de Skinguard kartus alacaktim, ama iyiki de almamisim Bu kartuslu aletler, basilarak kullanilacak sekilde, cildi gerip cekerek sakali kestigi surece, benim bunlari duzenli olarak kullanmam mumkun degil. Senelerdir, DE ile bir iki noktasal kanama disinda bir sikinti yasamamis beni batik ve jilet yanigina bogdu, ama acisi hemen cikmiyor ha, o yuzden cilt tipiniz benim gibiyse eger bir trasta sonuca varmayin DE'ye devam. Hatta DE'ye gecisimin 5.ci yildonumunde, bir tane de Bluebeard's Revenge shavette aliyorum.