15/11/2019, Saat: 16:41
Bu jileti gilette superspeed aletimde kullanmıştım. Traştan sonra kıl kökleri nokta nokta acıyor, sakallar sanki diken gibi çıkıyordu. Lanet olsun dedim kenara attım bu jilet kutusunu. Amaa baili bd176 ya tavsiye üzerine bu jileti taktım, rahat traş verdi ve traş sonrasında da önceki kötü tecrübemin aksine şaşkına döndüm, bir problem yoktu. Daha ileride ise ayni jileti gilette ss e taktım yüzümün yarısında kullandım ardından jileti çıkarıp bailiye taktım diğer yarısinı traş ettim.iki aletteki tecrübeyi yine aynı şekilde tek traşta yaşadım.
Jilette kabahat yok demek ki diye dusunuyorum. Aletin jileti bükmesinden, açıdan kaynaklanıyor. Bailiye jilet uyuyor ve cildim rahat ediyor. Jilet ve aleti beraber bir bütün olarak değerlendirmek lazım. Her jiletin güzel gittiği birkaç alet vardır mutlaka diye düşünüyorum.
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jilette kabahat yok demek ki diye dusunuyorum. Aletin jileti bükmesinden, açıdan kaynaklanıyor. Bailiye jilet uyuyor ve cildim rahat ediyor. Jilet ve aleti beraber bir bütün olarak değerlendirmek lazım. Her jiletin güzel gittiği birkaç alet vardır mutlaka diye düşünüyorum.
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi