24/08/2012, Saat: 23:51
(24/08/2012, Saat: 23:46)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(24/08/2012, Saat: 23:29)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam geçenlerde bir arkadaş vidasını kırdı, biz de kendisine geltir - tıraşta üstün hizmet madalyasını verdik. Eğer siz de kaplamayı kaldırmayı becerirseniz size de aynı madalyadan veririz.
Bu arada nickinizi görünce herhalde charles bizim foruma da üye oldu dedim. sonradan gördüm ki bir lijun fanıymışsınız. Bir de FS denemenizi öneririm.
Saygılarımla
(24/08/2012, Saat: 22:55)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar,Mühle R89 nereye baktıysam,krom kaplama ile ifade ediliyor.Bu da demek oluyor ki saf krom değil.Malzeme prinç üzeri krom kaplama olabilir mi?Uzun süre kullanımda krom kaplama aşınırsa deformasyon oluşur da çelik görünümü bozulr mu acaba?Bilginiz varsa paylaşır mısınız?Sipariş vermeyi düşünüyorum Eylül ortalarında.Teşekkürler...
Sayın papazeriği;Öncelikle iyi akşamlar diliyorum.Siz forumumuzdaki üstadlardan birisiniz.Tabiki engin bilgilerinize ve tecrübelerinize sahip değilim.Ancak kafamdaki kritere göre Çin'in markalaşmış Frank Shaving abisine de Lijun Shaving kardeşi fason üretim yapıyor.Şunu söylemeliyim ki araştımalarım (asla deneyimim yok) sonucu FS logosuna fazladan aynı ürün için 10-20 $ ödemek istemiyorum.Bu sebeple Charles'ın tükana takılıyorum.Lijun abi iyiki var.Bütçem oranındaki kaliteyi Lijun abide yakaladım.Unutmadan Lijun abi de dünkü çocuk değilmiş (öylemidir diye düşündüm bi ara) 1980'den bu yana fırça üreten tecrübeli bir firmaymış.Bol kıl var Lijun'da bu yüzden çok sevdim bu markayı.Kalite ucuza benim için tabi.Saygılarımla üstadım,iyi akşamlar
Keske dediginiz gibi olsaydi hepimiz daha uyguna almak isterdik elbette fircalarimiz ancak iki fircayada sahip olanlar lijun icin daha fazla sayida kil oldugunu ve fsye oranla daha batici oldugunu yazdi forumda. Dediginiz gibi olmasini bende isterdim ve fsdeki kadar cesit olmasini da dilerdim. Ama lijundan memnunsaniz keyfini cikarin porsuk yuzde guzel his birakiyor