20/11/2019, Saat: 13:19
Komşum r8 - de8 aynı başlık zaten. Sap seçimi çok kişisel ben EJ Fildişi almıştım ilk geleneksele başlarken rengi hoşuma gitmişti. Elden kayma konusu sizin dikkatinize kalmış bir şey. Ben şimdi tekrar alıyor olsam yine sapı renkli olanlardan tercih ederdim. Ben alırken stoklarda kırmızı saplı yoktu mesela şimdi olsa kırmızıya olan aşkımdan dolayı kırmızı alırdım. Özetle size kalmış
Alet rimei’ye göre mild. Ama De8 resmen bir fenomen. Ben yaklaşık bir yıldır forumu takip ediyorum ilk başladıktan sonra ben agresif alet istiyorum daha agresifini istiyorum jileti hissetmek istiyorum yazıp onca alet denedikten sonra de8’e dönen çok komşumuzu hatırlıyorum. Ben de açıkçası benzer bir süreci yaşadım. Pişman olacağınızı sanmıyorum.
Alet rimei’ye göre mild. Ama De8 resmen bir fenomen. Ben yaklaşık bir yıldır forumu takip ediyorum ilk başladıktan sonra ben agresif alet istiyorum daha agresifini istiyorum jileti hissetmek istiyorum yazıp onca alet denedikten sonra de8’e dönen çok komşumuzu hatırlıyorum. Ben de açıkçası benzer bir süreci yaşadım. Pişman olacağınızı sanmıyorum.