25/08/2012, Saat: 18:03
(25/08/2012, Saat: 17:48)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(25/08/2012, Saat: 12:49)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: zevk meselesi biraz da... ben de mesela özellikle kısa saplı makineleri seviyor ve daha kontollü buluyorum. hatta şu 89lar 1 cm kadar daha kısa saplı olsa ne kadar güzel olurdu
Saygılarımla
Duramadım yerimde,Admin'in bir mesajı gözüme ilişti,bende film koptu.Hemen tavsiye ettiği traditionalshaving.co.uk'a tıkladım.Admin'in dediği gibi satın alma sürecindeki "Discounts" başlığı altında yer alan "enter code" kutucuğuna "tsr" yazdım.20 Sterlin olan Edwin Jagger DE89 17.09Stelin'e=50TL gibi bir rakama (kargo dahil) paypal ödemesiyle sonlanmış oldu.Hadi bakalım,hayırlısı.Bu makine aklımda yokken fiyat cazibesi ile aldım gitti.Fakat aslında almak istediğim makina Mühle r89 kapalı tarak Grande idi.Onu da Eylül ortalarında düşünüyordum.Hala da düşünüyorum.Buradan admin McOrco'ya teşekkürlerimi gönderiyorum.Sayesinde aklımda yokken EJ DE89 sipariş etmiş oldum.Saygılar...
Alacaginiz r89 veya grandedeki kafa ile ayni kafalara sahiptir. Size tavsiyem sonraki makineniz muhle r41 gibi apayri karakterde bir cihaz olsun ki hem bu alete hemde sapini ej89un kafasiyla kullanarak r89 veya grande modeline sahip olabilirsiniz. Tabi siz bilirsiniz ben boyle bir kombinasyon yaptigim icin soyluyorum bir tasta iki kus vurmustum