28/11/2019, Saat: 01:34
(Son Düzenleme: 28/11/2019, Saat: 01:42, Düzenleyen: Southwestern.)
Arkadaslar, bu konu daha once forumda tartisilmisti diye hatirliyorum. Domuz kili fircalarin ham maddesinin elde edilisi de porsuktan cok farkli degil. Acikcasi gunumuzde bu hayvan killarin kaynaginin ekseriyetle Cin Halk Cumhuriyeti olmasindan dolayi, nasil elde edildikleri hakkinda cok fazla bilgi yok. Mesela, bir kac farkli kaynaktan, en kaliteli (ve uzun) domuz killarinin, hayvanlardan canli canli yolunarak (herhangi bir anestezik kullanilmadan) elde edildigini okudum. Bu konuyu Semogue'a sormak lazim. Omega'nin sitesinde de herhangi bir bilgi yok.
Bu sayfada PETA da bahsetmis bu durumdan. Acikcasi Asya'nin genelinde, hayvanlara karsi bizim kulturumuzde olan "can cekismesin" kavrami olmadigindan, uretimin kaynagi olan ulkelerde, bu konular onemsenmiyor. Yapilacak herhangi bir ek islem, sadece uretim masraflarinda potansiyel ve gereksiz bir artis olarak goruluyor. Tuketiciler bu konulara talep yogunlugu plan bati ulkelerinde tepki gosterdikce, sertifikali urunlere yoneldikce, ureticiler de degismek zorunda kalacak.
Bu sayfada PETA da bahsetmis bu durumdan. Acikcasi Asya'nin genelinde, hayvanlara karsi bizim kulturumuzde olan "can cekismesin" kavrami olmadigindan, uretimin kaynagi olan ulkelerde, bu konular onemsenmiyor. Yapilacak herhangi bir ek islem, sadece uretim masraflarinda potansiyel ve gereksiz bir artis olarak goruluyor. Tuketiciler bu konulara talep yogunlugu plan bati ulkelerinde tepki gosterdikce, sertifikali urunlere yoneldikce, ureticiler de degismek zorunda kalacak.