31/12/2019, Saat: 00:45
(Son Düzenleme: 31/12/2019, Saat: 00:47, Düzenleyen: Dragon.
Sebep: İmla
)
1 haftadır bu jiletle tıraş oluyorum. İmpadan birşeyler alırken 1 kutu atmıştım siparişe. 2 yıldır sadece Polsilver kullanıyordum. Son 8 paket kalınca alternatif arayışına girdim. Sakalım sert, yüz hassas.
Denediklerim.
Muhle (keskin değil, konforlu)
Gilette yeşil ( ne keskin ne konforlu)
Gilette sarı ( Keskin ama polsilver değil )
Balzano ( Tahrişe meyilli )
Astra mavi ( keskin, konfor kötü)
Crystal ( keskin ama tıraş sonrası sakalda batma)
Personna mavi ( keskin değil)
Wizamet polsilver ( çok çok keskin, çok konforlu)
Nihayet bu Gillette platinum u denedim
İlk tıraşta jilet akıp gitti. Polsilverden daha konforlu geldi. Çok şaşırdım. 1 hafta boyunca denedim. İnanılmaz ama polsilver dan daha iyi geldi, özellikle boyun ve çene altında akıp gitti resmen.
Yalnız rahat akmasına kanıp nasıl olsa birşey yapmaz demeyin sağlam keskin ve 3 tıraş boyunca da keskinliği aynen sürüyor.
Tıraş sonrası cilt çok güzel oluyor ve sakallar güzel çıkıyor. Polsilver iridium dan daha iyi bir jilet bulmayı beklemiyordum. Bir de keserken sesi duyuyorsunuz ve ayrı bir keyfi oluyor.
Cumartesi impadan iki kartela sipariş verdim. 2017 üretimiydi. Gillete markalarda yeni üretimleri pek beğenmiyorum, o yüzden impadan aldım. Bunun bir de mavi paketi var, onu bilmiyorum.
2 yıl sonra yeni favorim bu. Bu jiieti bu güne kadar denememem de ilginç.
Denediklerim.
Muhle (keskin değil, konforlu)
Gilette yeşil ( ne keskin ne konforlu)
Gilette sarı ( Keskin ama polsilver değil )
Balzano ( Tahrişe meyilli )
Astra mavi ( keskin, konfor kötü)
Crystal ( keskin ama tıraş sonrası sakalda batma)
Personna mavi ( keskin değil)
Wizamet polsilver ( çok çok keskin, çok konforlu)
Nihayet bu Gillette platinum u denedim
İlk tıraşta jilet akıp gitti. Polsilverden daha konforlu geldi. Çok şaşırdım. 1 hafta boyunca denedim. İnanılmaz ama polsilver dan daha iyi geldi, özellikle boyun ve çene altında akıp gitti resmen.
Yalnız rahat akmasına kanıp nasıl olsa birşey yapmaz demeyin sağlam keskin ve 3 tıraş boyunca da keskinliği aynen sürüyor.
Tıraş sonrası cilt çok güzel oluyor ve sakallar güzel çıkıyor. Polsilver iridium dan daha iyi bir jilet bulmayı beklemiyordum. Bir de keserken sesi duyuyorsunuz ve ayrı bir keyfi oluyor.
Cumartesi impadan iki kartela sipariş verdim. 2017 üretimiydi. Gillete markalarda yeni üretimleri pek beğenmiyorum, o yüzden impadan aldım. Bunun bir de mavi paketi var, onu bilmiyorum.
2 yıl sonra yeni favorim bu. Bu jiieti bu güne kadar denememem de ilginç.