01/01/2020, Saat: 04:38
(31/12/2019, Saat: 23:14)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nickini bilmediğim değerli komşum, öncelikle hediyeniz için çok teşekkür ederim. Her ne kadar ufak bir hediye paketini veya bir yeni yıl kutlama notunu bana çok görseniz de ve tıraş aletindeki en azından sabun artıklarını almamış olsanız da canınız sağolsun, ben buradan sizin yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim.Umarım 2020 tüm geltir ailesine önce sağlık, sonrasında huzur, mutluluk ve şans getirsin...
@forevermore07 komşum geçmiş olsun.
İfşa edin demeyi çok isterdim ama yakışıkalmaz, lütfen yönetimle özelden paylaşın bu adam! forumdan uzaklaştırılsın. Temiz niyetle çekilişe katılmış olan birisi bu aleti bu şekilde göndermez, ayıptır yahu. Bu adam! ın çekilişe katılmasında da ben art niyet ararım...! Bu güzel konuda böyle tatsız bir görüntüyü tekrar paylaşmış olduğum için tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Gece gece görünce benim bile canım sıkıldı...
Komşularım, hediyelerinizi güzel günlerde kullanın. Yeni yılda Allah(c.c) bahtımızı açık, kalplerimizi ferah, işlerimizi düzgün, kazancımızı bereketli etsin, sağlık sıhhat hepimizle olsun...