(10/01/2020, Saat: 03:09)MetsGo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotoğraflar ve çocuklar ne güzel
Sanıyorum ve umuyorum toplayacaklarımız okulun ihtiyaçlarını aşacak , yedekte ikinci bir okul daha bulursaksüper olur .fazla toplarsak başka çocuklarada ulaşırız
Sanırım bu etkinlik forumun geleneksel eylemlerinden birine dönüşür
Komsum aynen katılıyorum ve canı gonulden diliyorum. Ozellikle az ihtiyaclı bu okul bize bir alıstırma gibi olsun. Hayırlısı senede 2 tane bu tarz hayırlı islere beraber girelim dusuncem var. Bireysel olarak sene içinde aldıgımız jileti, As yi belki unuturuz ama yılbası geldiginde bu sene 2 okula yardım da bulunduk, 100 ogrenciye yanlarında olamasakta bir katkımız emegimiz oldu duygusunu toplu olarak sizlerle beraber yaşamayı canı gönülden cok istiyorum.
Dostlar bugun bu okul işi ile paylasacagınız bir link, bir tedarikci belki su anda isimize yaramayacak, ama yarınlarda cok isimize yarayabilir. O yuzden tedarikci, urun vs. gibi buldugunuz turlu bilgiyi/oneriyi herkesten bekliyorum. Bu bir arsivdir bir sekilde gun gelir isimize yarayacaktır.
Komsum iş kultur yayınları harika bir oneri ve bagıs, listeye ekliyorum cok tesekkurler.
Tişikkirlir Sipirmin.