favoriler kısa sürede değişkenlik gösteriyor, hele de çok sık yeni jilet denemeye başladıkça. o yüzden bir kartondan fazla stoklamamanızı öneririm. çok daha iyi jiletler var yaklaşık bedellere. jilet kişisel bir olay olmakla birlikte, bazı sabit özellikler var beğeni için, bunlar çok ta oynamıyor kişiden kişiye. imkanınız oldukça jilet deneyin, anlayacaksınız neden bahsettiğimi, özellikle de sakallarınız çok sert ve yoğunsa aradaki nüansları farkedeceksiniz.
o yapışkan işi zaten neden var bilmiyorum, 7 o'clock ta da aynı. gilette özellikle mi yapıyor bilmiyorum. sizin yine makine, usturaya temizlemeden yerleştirince içi çok zor temizleniyor.
o yapışkan işi zaten neden var bilmiyorum, 7 o'clock ta da aynı. gilette özellikle mi yapıyor bilmiyorum. sizin yine makine, usturaya temizlemeden yerleştirince içi çok zor temizleniyor.
(30/08/2012, Saat: 15:40)free_style Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Astra yeşil harika bir jilet. fiyat performans olarak da çok uygun. Dört kez tıraş oldum bana mısın demedi. Benim de favorim şu anda kesinlikle astra yeşil...