01/02/2020, Saat: 11:03
(01/02/2020, Saat: 03:25)mvorun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önerine teşekkür ederim komşum.
Ben de çok fırça kullanmış biri değilim. Şuan herkesin şikayetçi olduğu wilkinson sword fırçayı kullanıyorum ve açıkçası ben herkesin aksine memnunum. Lakin bazı eksik yanları var, daha fazla kıla sahip, daha iyi köpük tutan, daha iyi masaj yapma özelliğine sahip, daha yumuşak bir fırça ister oldum.
Simpson bana göre biraz pahalı bir fırça. Ama yalan yok, gönlümden geçen markalardan gördüğüm, okuduğum kadarı ile tabi...
Rica ederim komşum.
Bu iş bir süreç işi. Alacaksın, satacaksın... Ne istediğini bulana kadar. Şanslıyız ki forumumuz var. Koyuyorsun satılık bölümüne, gidiyor.
Şu an benim 2 porsuk, 3 domuz fırçam var. Bir de bu fırçalar, kullandıkça, tıraş oldukça daha da güzelleşiyor. Ondan sonra vazgeçilmez oluyor. Siz de biraz bütçe ile bir yerden başlayın. Ucuz fırça almayın. 3 tane ucuz alacağınıza 1 tane pahalı alın. İyi malın satışı da kolay oluyor.
Şu an porsuk alamam diyorsanız, daha fazla kıla sahip mühle nin 80-90 liraya domuz fırçaları var. Onlara bi bakın derim. Ama bilin ki, belki ilk 1 ay sizi aldığınıza pişman edecek. Çatallaşması uzun zaman alacak. Vs vs. Daha konuşuruz. Uzun konurlar bunlar.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi