07/02/2020, Saat: 05:03
(01/02/2020, Saat: 11:03)aliyuksel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim komşum.
Bu iş bir süreç işi. Alacaksın, satacaksın... Ne istediğini bulana kadar. Şanslıyız ki forumumuz var. Koyuyorsun satılık bölümüne, gidiyor.
Şu an benim 2 porsuk, 3 domuz fırçam var. Bir de bu fırçalar, kullandıkça, tıraş oldukça daha da güzelleşiyor. Ondan sonra vazgeçilmez oluyor. Siz de biraz bütçe ile bir yerden başlayın. Ucuz fırça almayın. 3 tane ucuz alacağınıza 1 tane pahalı alın. İyi malın satışı da kolay oluyor.
Şu an porsuk alamam diyorsanız, daha fazla kıla sahip mühle nin 80-90 liraya domuz fırçaları var. Onlara bi bakın derim. Ama bilin ki, belki ilk 1 ay sizi aldığınıza pişman edecek. Çatallaşması uzun zaman alacak. Vs vs. Daha konuşuruz. Uzun konurlar bunlar.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte ben onu yapmak çok da istemiyorum açıkçası komşum...
Öncelikle ucuz fırça almıştım, ws, beğeniyorum yani kullandıkça güzelleşti dediğiniz gibi. Ama artık tatmin etmiyor, eksik yanları çokça mevcut... Şimdi gene çok çok pahalı birşey almam, alamam. Ama orta karar birşey istiyorum.
Biraz tecrübe edindim. Kesinlikle uzun sürüyor, bu yüzden acele etmeyeceğim kullanırkn sabreceğim.
Elbette, konuşalım komşum.