(17/02/2020, Saat: 11:15)ErkanY. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günlük tıraş olmuyorsanız tek başına gerekeni yapacaktır, ben de keskin jiletler ile beğeniyorum R41 i.Bu hafta seboreik dermatit tanısından sonra günlük yerine artık 2 veya 3 günlük tıraş tercih ediyorum komşum. Benim sakallar sert ve sık olduğu için mild jiletler bende çekiştirme yapıyor. O yüzden ortalama üstü kesinlikle jiletleri kullanıyorum, çekiştirme yapmadığı için de bastırmıyorum. Sonuç olarak tahrişsiz bir tıraş oldum R41 ve 7 o'clock sharp edge kombinasyonu ile. Featheri R89da beğeniyorum o yüzden R41 ile denicem. R41de fazla agresif bulursam 7 o'clock sharp edge ile devam edeceğim.
(17/02/2020, Saat: 13:41)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum 89un fişini çekmeyin. Arada bir nefes almak için dönüş yapın. Dinlene Dinlene R41 keyfi sürun
Yok komşum ilk göz ağrım o benim R89 çok güzel bir makine
(17/02/2020, Saat: 11:17)Kacak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun komşum. Feather için ikinci el bölümüne bakmanızda fayda var.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim komşum, deneme sonrası bakacağım. 7 o'clock sharp edge ve feather arasında.
@oozturk komşum benim sakallar sık ve sert olduğu için agresifliği iki üç günlük tıraşta hoşuma gitti fakat aşırı hassas ve yumuşak seyrek sakallar için agresifliği fazla gelebilir diye düşünüyorum.