01/09/2012, Saat: 20:06
derby beni de şaşırtmaya devam ediyor
alttan üstten sağdan soldan çaprazdan hangi yönden kesmeye çalışsam hep sakal bırakıyor
hızlı çekiyorum burnuma dudağıma çarpıyor hiç kesik atmıyor
blade buffing falan da yapamıyorum sakallara takılıyor patinaj çekiyor,özellikle ters alırken zincir takmam gerekiyor ,yoksa yukarı doğru çıkmıyor,tırmanmıyor
sinek kaydı elde etmem için 4 derby jilet ve 16 perde tıraş olmam lazım,kutu 5 li olduğu için bir jilette kara geçiyorum
derby ile olan tıraşlarımda rol sahibi olan diğer arkadaşları da anmadan geçmiyorum
derby iyiki dünyadaki tek jilet değilsin

alttan üstten sağdan soldan çaprazdan hangi yönden kesmeye çalışsam hep sakal bırakıyor

hızlı çekiyorum burnuma dudağıma çarpıyor hiç kesik atmıyor

blade buffing falan da yapamıyorum sakallara takılıyor patinaj çekiyor,özellikle ters alırken zincir takmam gerekiyor ,yoksa yukarı doğru çıkmıyor,tırmanmıyor

sinek kaydı elde etmem için 4 derby jilet ve 16 perde tıraş olmam lazım,kutu 5 li olduğu için bir jilette kara geçiyorum
derby ile olan tıraşlarımda rol sahibi olan diğer arkadaşları da anmadan geçmiyorum

derby iyiki dünyadaki tek jilet değilsin

(01/09/2012, Saat: 19:39)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: muhteşem!!!!
son zamanlarda olduğum en güzel tıraşı oldum az önce...
Ve derby beni şaşırtmaya devam ediyor. bilmiyorum 6 mı oldu 7mi, aynı jiletle kaçıncı tıraşım. Evet keserken artık zorlanmaya başladı ama tersten düzden sağdan soldan blade buffing yaptığım tüm yönlerde tahrişsiz ve kanamasız bir tıraş verdi. hemde sabunun keyfini çıkarmak için 4 perdede olduğum tıraşta ve sinek kaydı ile. Derby böyle giderse tek jiletim olacak. Tıraşta rol sahibi olan diğer arkadaşları da anmadan geçmeyelim
Mühle r89
proraso
FS finest 24
Saygılar