20/02/2020, Saat: 10:32
(Son Düzenleme: 20/02/2020, Saat: 10:33, Düzenleyen: impaticaret.)
(05/02/2020, Saat: 19:07)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @impaticaret mustafa bey tükanda cella görünüyor sitede tükendi yazısı var siparişi nasıl yapayım?
3 adet kaldığı için siteden kaldırdım. Yeni serisi ile birlikte gelecek
(09/02/2020, Saat: 11:00)hasslinger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Resimlerde tobs sandalwood sabun, stick hatta belki krem var gibi amataylor stokları yenilensin!
Taylor sandalwood deostick var sadece

(11/02/2020, Saat: 16:30)FatihAhmet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa Bey merhaba ,
Game Changer ve bir kac Razorock ürünü daha gelecek diye okudum forumda. Takribi ne zaman düşer stoklara ? Bir de slant çeşidi olan Wunderbar'ı da getirtmeyi düşünüyor musunuz ? İnşallah dolar fırlamadan stoklarda görürüz.
Merhabalar
Razorock siparişimiz üretim aşamasında
Gamechanger Jaws
Gamechanger açık tarak
Gamechanger kapalı tarak
Wunderbar
Hawk
Switch
ve birkaç çeşit sentetik fırçası gelecek
Kanada'dan geleceği için yolu ve işlemleri uzun sürebilir
(11/02/2020, Saat: 19:49)seydibaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Razorock game changer modellerini ben de çok merak ediyorum. Özellikle 85 mm lik saplarla gelirse güzel olur. Radio konob, barber pole, hd ve 83 mm lik halo. Hepsi çok güzel ve kullanışlı görünüyor. En kısa sürede gelmesi dileğiyle diyelim.
Sap seçeneği sunmadılar , stokta ne varsa gönderecekler
(11/02/2020, Saat: 20:34)Fenotip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Site üzerinden kredi kartı ile ödeme ne zaman aktif olacak?
Komisyon oranında vicdanlı ve sitemize entegre olabilecek bir ödeme yöntemi ile anlaştığımız zaman

(15/02/2020, Saat: 21:53)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Chrome ana sayfamda geltirden sonra 2. sırada.Günde 10 kere falan kontrol ediyorum yeni ürün var mı diye.
Varolasınız

(15/02/2020, Saat: 21:57)hlkkzn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: safari ana sayfam
Varolasınız

(16/02/2020, Saat: 11:49)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mdc'leri impada gören forum ahalisi. Temsili.
Foto manidar

(17/02/2020, Saat: 17:22)Gungordum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün gittim maalesef pazar günleri kapalıymış galiba elim boş döndüm
Çok üzüldüm

Resmi tatil , bayram ve haftasonları Google'da çalışma saatlerimizi kontrol edebilirsiniz.
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com