(21/02/2020, Saat: 01:11)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çeyrek sıkma dediğimiz son çevirme işlemi eskiden çok kolaydı son zamanlarda biraz sikilasti zor oluyor. Kıl mi kaçtı ki diye düşündüm makine yağı döküp bol bol açıp kapattım. Bir nebze işe yaradı. Fakat tıraşa geçtiğimde birşey farkettim. Son sıkma işlemi 1. Ayarda çok basit 9. Ayarda çok zor bende. Acaba herkeste mi böyle sadece bende mi böyle ???
cevap alamadım kendim çözdüm. singer dikiş makinesi yağı aldım bi güzel yağladım kapakları defarlarca açtım kapattım farklı ayarlarda da tekrarladım yağladım yine aç kapa ayar değiştirdim. yaklaşık 2 gün sonra bütün ayarlarda çok basit şekilde son tur sıkma işlemi gerçekleşmeye başladı. sebebi muhtemelen bir kıl ya da sabun artığı tıkadı yolu. yağı yedikten sonra yumuşadı ve sık aç kapa yaparak temizledi orayı
edit: şu konuya yazılmış son mesajlar bana ait. koca forumda tek başına yaşıyorum burada roccacılar, gececiler (game Changer) illaki vardır elinizde, elinizden geçmiştir, yeni gelen arkadaşlar bu güzel makineyi de test etsinler.,