03/09/2012, Saat: 13:30
(03/09/2012, Saat: 13:21)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güle güle kullanın
daha öncede yazdım WMF koyun , yün kokmuyor diye
lakin ıslak yün kokusunu bilmeyenler ,ıslak çaput ve bez kokusunu tarif etti ilginç
aynen şöyle yazmıştım '' tereyağ,yağlı gıda gibi'' kokuyor
tıraşdan önce üzerine bir iki çay kaşığı su dökün yumuşar
ben ıslatmadan 22 mm fırçayla rahat kaldırıyorum
kaba basmadan önce avucunuzda iyice top haline getirip bas-saydınız daha yumuşak hale gelirdi
(03/09/2012, Saat: 13:12)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Martin Amca sayesinde sabunu edindim ona burdan bir kez daha tesekkur ederim
Sabun hayatimda gordugum en sert sabun ben ki Arkoyu kaba basmakta zorlanmayan adam bu sabunu kaba basana kadar canim cikti. Kabim sabundan daha genisti bende aralarina su kacmasin diye bas parmagimla bastirdimda bastirdim ve kalan bosluklari zorda olsa doldurduk hala parmagim sizliyor. Porsukla nasil sabun kaldiracagim bilemiyorum yarin progressin gelmesine kadar nadasa yatacak sakallar yarin tiras olup yazarim koruyuculugunu cok merak ediyorum. Kaptaki haliyle kokusunda ters birsey yok abartildigi kadar degil ama kopurunce aciga koku cikar mi bilmiyorum ama kaptaki halinde koku neredeyse yok denecek kadar hafif halbuki arko derby fume cella proraso vs kabinda buram buram kokusunu veriyor bu sabun saydigim sabunlarin kokularinin yogunlugunun yarisi kadar bir koku saliyor kabinda o yuzden gozunuz korkmasin kokusu yuzunden burnunuzu bir koyuna yapistiriyormus gibi koku almiyorsunuz
bileydim top haline getirirdim hocam gerçekten kötü bir koku yok kahvaltılık bir ürün gibi kokuyor dediğiniz gibi terayağ gibi keşke koyunlar böyle koksa