17/03/2020, Saat: 01:11
Doğrudur. 909 sitesindeki kişi uygun olduğu zamanlarda dönüş yapıp soruları cevaplıyor. Arayıp ihtiyacınızı anlatınca size uygun ürünü öneriyor. Aklınıza takılanları ona da sorabilirsiniz. Sizin için sensör mesafesi yeterli ise horuscam 4g alabilirsiniz. Acorn markasının 3g li modelin sensör mesafesi biraz daha uzunmuş ancak teknolojisi biraz eski ama iş görüyormuş. Horuscam İnternet paketi, artı sms kullanıyor makina sms'i şunun icin kullanıyor. Siz mesaj atıyorsunuz bana foto gönder. O da tamam komutu aldım şimdi atiyorum diyor ,1 dakika içinde foto mail atıyor. Mmsi kapatmanızı tavsiye ederim (sms değil) mms 1 lira neredeyse. Eğer gün içinde siz foto istemez iseniz o hareket olursa mail atıyor. İnternet paketi artı sms arti 4g hat bedeli ve pil masrafı var. Birde ben tanıdık marangozda ona uygun bir kutu yaptırdım, hem hava şartlarından koruyor hem de antenlerini gizliyor. Aletin kendisi su geçirmezmiş ama ben genede yaptırdım. Size de tavsiye ederim ama kutu disaridan belli olur istemem derseniz size kalmış. Horuscam da Menü Türkçe ve kurulum videoları var internette.
Kainatın aynasıyım, mademki ben bir insanım.