10/04/2020, Saat: 19:20
(10/04/2020, Saat: 17:26)kiwi21 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün sabah Bim kapılarındaydım. Önümde 10 kişi olup beklediğim Bim'e de 2 adet Braun gelince bana bir şey kalmadı. Hemen 2 sokak arkada bi Bim daha var. Atladım arabaya o şubeye gittim. Orada da kalmamış.
Daha sonra bilgisayar başında eşime "bak bu Moser'ı çok tavsiye ediyorlar ama haftalardır stoklarında yok" diye göstermek için Fonex Kozmetik'in siteye girmişken 200₺ fiyatıyla ürünü gördüm ve sepete attım. Tek traklı versiyonuydu. Ayrı ayrı 4 tarağı da sepete attım ve Fonex Kozmetik'i aradım. Saat 13.57'di. Arkadaşlar saat 2'de yemekten geliyorlar. Birazdan tekrar arar mısınız dediler. Ben de zaman kaybetmemek için @DenizKSK 'ye ulaştım. Hemen bakıp bilgi vereyim dedi. Fonex'in siteye girdi "e Kıvanç stokta yok gözüküyor" dedi. Sayfayı F5 yaptım. Stok cidden bitmiş 5 dakika içinde. Ama ben ürün sepette diye rahatım. Ödeme yap tuşuna bastım. Sepetinizdeki ürünlerden Moser 1400-0050 stoklarımızda tükenmiştir yazısını görünce şok oldum
Daha sonra @Razorlazer komşumun önerdiği bu üründen sipariş verdim. Aynı modelin renk farkı var sadece sanıyorum. Bir de 2 tarağı eksik. Zaman içinde eksikliğini yaşarsam o eksik iki tarağın da siparişini geçerim. Sanıyorum şu anda piyasadaki en uygun Moser'lar Watsons'ta bulunuyor. 5 gün içinde kargo demişler. Umarım en geç Pazartesi falan kargolarlar da hazır yıllık izindeyken saçlarla kötü bi tecrübem olursa tekrar iş başı yapana kadar toparlamış olur
Beklediğim gibi sonuçlanırsa bundan sonra berbere gitmem.
Ben aldım demek isterdim ki? Telefon ettiğimde boşuna pusuya yatıp bekleyin demediler zahar..
Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me..