@rock83 2 -3 ay kadar olmuştur ıslak tıraşa başlayışım. Neye güvenerek böyle bir tespitte bulunduğum biraz kafa karıştırabilir haklısınız. Bu zamana kadar permasharp ve rapira jiletlerini kullandım. İlk jiletim permasharptı hırdavatçıdan ustura ile beraber aldım. (Bu arada ben ustura tıraşı oluyorum.) Velhasıl permasharpla kıyaslıyorum anlayacağınız. Onunla daha uzun çekişler yapabildiğimi anımsıyorum. Orta sıklıkta belki bir tık üstü ve orta sertlikte bir sakalım var.
Jileti tanımak için biraz zorladım. Bir kırık jiletle 2 saç sakal ve 1 sakal tıraşı oldum. Ama ilk tıraşımda da çok keskin bir jilet izlenimi alamadım. Ama çok güzel bir tıraş çıkardı. Çok da beğendim. Bunlar gözlemlerim. Ha bunları sizin kadar gönül rahatlığıyla değerlendiremiyorum tabi. Çekinerek yazıyorum bunları. Ama yinede hakkım var diye düşünüyorum.
Jileti tanımak için biraz zorladım. Bir kırık jiletle 2 saç sakal ve 1 sakal tıraşı oldum. Ama ilk tıraşımda da çok keskin bir jilet izlenimi alamadım. Ama çok güzel bir tıraş çıkardı. Çok da beğendim. Bunlar gözlemlerim. Ha bunları sizin kadar gönül rahatlığıyla değerlendiremiyorum tabi. Çekinerek yazıyorum bunları. Ama yinede hakkım var diye düşünüyorum.