22/04/2020, Saat: 11:42
Toptantr den aldığım GP benim için harika bir deneyim oldu. Öncelikle sabun olarak Artistry ve vegan Fleuron kullandım. Elimdeki makinalarımın hepsiyle birer gün olmak üzere sırasıyla R41,Parker 68s, Fatip Piccolo, haward, Ej. De89 kullandım. Keskinlik olarak Feather veya GSB gibi çok keskin değil ancak akıcı şekilde kesim yapacak kadar keskin. En ufak bir takılma veya atlama yaşamadım. GP son derece affedici ve konforlu bir jilet. Her kullandığım makinayla sorunsuz pürüzsüz bir tıraş oldum. Agresif makinalarla çok yakın bir kesimi var mild makinalarda ise atlamadan temiz bir tıraş olabildim. Jileti ömrünü test etmek için sekiz tıraşımda kullandıktan sonra attım. Son tıraşında dahi tahriş yapmadı ancak keskinliğinde azalma hissettim. Benim için 6 tıraşta performans kaybı yaşamadan kullanılabilir. En sevdiğim polsilverin tahtına aday olacak sanırım. Hiç kullanmadan yorumlara bakarak iki kartela aldığım bu jilet tam bana göre üretilmiş. Çok memnun kaldım. Platinum kaplamalı jilet kullanan arkadaşlara tavsiye ederim.

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi