24/04/2020, Saat: 19:02
Mesela Derby Usta'ların 3.traşı 1.traşından çok daha iyi traş veriyor(2.traşla 3.traş).
Lord üstadın bu yazdıklarından sonra Treet Platinum'u markaja aldım, aslında 1 kutu var ama sadece birini kullanmıştım dikkat etmeden. O zamanlar aklım başka jiletlerdeydi
(24/04/2020, Saat: 01:43)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla bu çok övülen platinumlarla, silver blue'ları kullanmış biri olarak bunları eski swedish g'lere benzetiyorlar ya bence alakası yok. Swedishler bunların iki gömlek üstü jiletlerdi. Polsilver bile ikisinden de iyi rahatlıkla, en azından benim cildimde.
Bu aralar benim favorilerim treet platinum ve gillette super thin. Yıllar önce super thin'i kullandığımda sevmemiştim ama sahte olma ihtimali yok west coasttan almıştım, şu andaki güncelleri ise harika yüzde yağ gibi akıyor, slimle aletin kendi ağırlığıyla yüzde kaydırıyorum 2. ve 3. perdede voskhoddan bile daha pürüzsüz mermer gibi cilt bırakıyor. Sıfır tahriş. Trret platinumda karakter olarak polsilver gibi hem keskin, hem pürüzsüz, ikisinden de bolca stok yapmayı düşünüyorum.
Lord üstadın bu yazdıklarından sonra Treet Platinum'u markaja aldım, aslında 1 kutu var ama sadece birini kullanmıştım dikkat etmeden. O zamanlar aklım başka jiletlerdeydi