29/04/2020, Saat: 23:58
(29/04/2020, Saat: 23:09)noneed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsular merhaba,daha once astra yesil ve perma sharp kullandim ve astra yesil cok konforlu ve iyi kesen bir tiras sagladi muhle r89 makinemle.Haliyle geleneksel tirasa merak salmis biri olarak razorusdan 8-10 cesit civari jilet siparis verdim ki ozelliklede feather beni cok heyecanlandiriyordu okuduklarimdan oturu.Dun 2 gunluk sakalimla tiras oldum ki sakallarim cok sıkda degildir sertte degil ama malesef buyuk hayal kırıklığı yaşadım.Neredeyse kesmiyor diyim.İki perde yesil astradaki ayni tirasi oldum ve yolunmus gibi artik killar kaldi suratimda.Bir gun aradan sonra az once tiras oldum yani 1 gunluk sakal ve ilk defa 3 perde oldum astranin iki perdesinden daha kotu bir deneyim oldu.Sahte diyecem ama sanmiyorum razorusda satilacagini.Yani derby jilet sanirim daha iyi olurdu inanamıyorum bu duruma
Kai den sonra gelen bir jilet keskinlikte, hatayı biraz teknikte arıyorum ben komşum kızmayın bana. Yoksa teneke olsa tabir ettiğiniz kadar keser yani en kötü ihtimal hatalı bir jilete denk gelmiş olabilirsiniz başka bir tanesini deneyin