30/04/2020, Saat: 00:06
(29/04/2020, Saat: 23:10)Muhibbi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 günde 1 tıraş olacaksanız r41’i de düşünün bence. Diğer tavsiye edilen aletlere göre çok daha agresif ama tıraşı ustura tıraşına çok yakın. Gün aşırı da bile yorabilir ama. Koruyuculuğu yüksek krem/sabun ile kullanmak gerekiyor.
Aslında günlük traş olmam gerekiyor. Ancak hafta sonları olmuyorum ya da Cuma günlerini es geçiyorum. Yeni başladığım için Timoru tercih etmiştim. Ama 2 günü geçtiğim anda çene ve boyun bölgesini çok zorluyor. Rotasyon arayışındayım. R41 en agresif aletlerden biri olduğunu okudum ama benim gibi boyun bölgesinde yatık sakalları olan kullanıcılar randıman alamamış. Timor 1353 e çok kolay karar vermiştim ama 2. Alet konusunda kafam karışık. 15c ve 41c den randıman alan olmuş benim gibi boyun bölgesinde yatık sakal tipinde. 37c için ise çok farklı yorumlar var. Artık bir kumar oynayacağım sanırım.
Bu arada r41 in aslında Mühle nin en güzel tarafı kafa değişiminin kolay olması. Bu açıdan cazip gelmiyor değil r41-89 kombimasyonu.
Imagine all the people Livin' for today.