08/05/2020, Saat: 21:54
(08/05/2020, Saat: 20:54)ibrahimyavuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşulara iyi tıraşlar. Almayı düşündüğüm Razorock Game Changer 0.84 Jaws ile ilgili yorum yapabilirseniz bizi aydınlatmış olursunuz. Teşekkürler.Jaws kesinlikle çok yakın bir tıraş sunuyor. Bu itibarla 41'e yakın agresif denilen rocca Jaws'ın yanında oldukça light kalıyor. Agresif makine dendiğinde akla ilk gelen 41'den de daha yakın tıraş veriyor diyebilirim. (Kişisel fikrim) Ve tabii ki o derece agresif. Ama bir 41 gibi suratı kazımıyor. Fakat yoruyor. Günlük kullanmaya gider mi? Bence gitmez. Ben feather tarzı keskin jiletleri sevdiğimden az keskinlikteki jiletlerle uyumunu bilemeyeceğim. Ben jileti yüzümde sonuna kadar hissetmekten keyif aldığım için gerek Feather ile olsun gerekse de Kai ile olsun jawslaa olduğum tıraşlardan oldukça keyif aldım.
Jaws parolam: İki perdede tertemiz tıraş.
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”