09/05/2020, Saat: 19:28
(09/05/2020, Saat: 18:28)FurkanB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen komşum benim de özellikle boyun dediğiniz gibi farklı yönde çıkıyor ve aşırı hassas, oralarda pek çok sakal yok daha belki de ondandır hassas olması o yüzden pek bbs macerasına girmiyorum oraya. Bi çılgınlık yapıp alırım belki hala tam karar vermedim ama alacak olursam dediğiniz gibi nazik davranırım, hatta şöyle söylim 1.5 yılı aştı geleneksel tıraş maceram ve daha bir defa kendimi kesmişliğim, kanatmışlığım yok, yuma ve sedef ustura da kullanıyorum bu arada, aşırı dikkatliyimdir zaten o yüzden aşırı merak yaptı bende bu alet, ya alıp hayran kalıcam ya da kullanmaya korkuyor olacağım
Komşum herkesinde söylediği bir laf var bu alet için ustura öncesi son durak diye nitekim sen zaten bir üstünü yapıyorsun. Bana kalırsa senin seveceğin bir alet gibi hissediyorum. Özellikle ben gillette silver blue ile çok iyi anlaştım bugünde platinum ile denedim onda da geçer not aldı. Bende bir ali bıyıklı aldım ama hiç deneyemedim her seferinde korkuyorum
![Smile Smile](http://www.geltir.com/images/smilies/smile.png)