20/05/2020, Saat: 00:03
(19/05/2020, Saat: 23:50)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vay farkında olmadan sırrı da açığa çıkardık .
İstanbul da bizzat İmpa Mustafa beyin yerine giderek de ürünleri alabilirsiniz .
Öyle oldu valla İngilizce nick in havası kalmadı
Evet, yarın telefonla açık olduğunu teyit edip ona göre gitmeyi düşünüyorum.
(19/05/2020, Saat: 23:51)dearlord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz, bence mesleğinizden el alışkanlığınız olduğu için her aleti ustalıkla kullanabilirsiniz ve cogumuza göre ıslak tıraşta daha hızlı uzmanlaşabilirsiniz, hayırlı tıraşlar
Hoş bulduk teşekkür ederim. Tam kestiremiyorum tabi ama ilk tıraşımı merak ediyorum umarım çok savsaklamadan dediğiniz gibi ilerlerim
(19/05/2020, Saat: 23:51)Tony Soprano Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz Mert Bey, çok güzel bir mesleğiniz var. Ben de geleneksel tıraşa yeni başladım. EJ DE89'un düz, parlak olan modelini aldım ve gayet memnunum. Keyifli forumlar dilerim.
Hoş bulduk komşum, teşekkür ederim eksik olmayın. Ne kadar şu dönemde çalışmıyor olsamda süreci güzelce atlatıp tekrar çalışacağımız zamanları iple çekiyorum. Yarın impaya gidip ikisine de bakacağım aldığım zaman sizinle paylaşacağım