24/05/2020, Saat: 06:43
(24/05/2020, Saat: 01:59)Atlante Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de aldım bakalım... Mustafa Bey'in dediğine göre alüminyum hamuruna boya katılarak yapıldığından renk atması söz konusu değilmiş, ek bir bilgi olarak ekleyelim benim gibi kafasına takılanların içi rahat etsin.Eloksal kaplama olur, Alüminyum hamuru diye bir şey yoktur.
Alüminyum 700 C lerde biyet dediğimiz kütük formunda dökülür. Daha sonra homojenize edilir. Sonra ekstrüzyon da profil olarak çekilir veya CNC de işlenir. Profil veya işlenmiş malzeme, eloksal banyolarında Sülfat grubu çeşitli asitlerle, sıcak banyolarda önce yüzeyi temizlenir. Daha sonra renklendirilir. Bu renklendirme kaplama gibi elektrik akımı altında kalay sülfat gibi çeşitli kimyasallarla yapılır. İstenen her renk RAL veya PANTONE kodunda verilebilir. Bu kaplama kalıcıdır. Ancak yüzey aşındırılarak veya asitle çıkar. Korozyona da çok dayanıklıdır. Okside olmaz. Boya gibi atmaz. Ama keserseniz naturel alüminyumu görürsünüz.
3one6 yakışıklı, etkili ve konforlu bir alet. Adı AISI 316 kalite Paslanmaz dan geliyor. İmpa fiyatı Edwin Jagger fiyatından ucuz. Bitmeden alın derim. 75 Pound İngiltere de. Güncel kur, artan vergi vs. düşünürseniz en az % 50 fiyat artışı olur.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi