11/09/2012, Saat: 16:18
eline çekip ve murç alıp televizyon için duvar altı borulu kanal açamazmısınız,ileride kablo bozulursa giriş ucuna yeni kabloyu bağlar eskisini çektimi kablo değişir,kroşe de çözüm kötü görünebiliyor,sonradan atıyor düşüyor,ben herşeyi ,kanallı,soketli,prizli,konnektörlü severim
merkezi sistemlerde benim tam hastalığım,herkesin toprağı nötrü bir arada,birinin çiğazı bozuk olsa,RF yaysa tüm sistem bozuluyor,kar ve aşırı yağmurda uydu sorun yapıyor
kablo tv de internette var,düşünmek lazım,binada fiber yokmu internet bağlantısı telekom ADSL mi olacak
merkezi sistemlerde benim tam hastalığım,herkesin toprağı nötrü bir arada,birinin çiğazı bozuk olsa,RF yaysa tüm sistem bozuluyor,kar ve aşırı yağmurda uydu sorun yapıyor
kablo tv de internette var,düşünmek lazım,binada fiber yokmu internet bağlantısı telekom ADSL mi olacak
(11/09/2012, Saat: 16:06)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bit pazarlarndan pronet vs olmayan noname dış unite bakacağım hocam söz
nedersiniz uydunun ve telefonun kablosunu supurgelıklerden kroşe ilemi goturelim
boya oncesı duvar ıcındenmı gecırelım?
bınada kablo tvde var fakat 15 15 odemekten bıktıgım ıcın
uyduya gecmek ıstıyorum acıkcası
anten takmakta yasak
bınanın merkezı uydusunu kulanacagım
yaklasık 250 kısının yasadıgı
buyuk bır gokdelen
17 kat
kısısel anten sozkonusu bıle degıl