09/06/2020, Saat: 18:31
(09/06/2020, Saat: 18:01)seydibaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana göre kesmeyen alet değil, jilettir. Jiletiniz keskin olsun. Keskin bir jilet ile r89 karşısında hiçbir sakal direnemez.
belki haklısınızdır, şu ana kadar çoğu jileti denedim en keskin denilen feather'ı hep erteliyordum yarın kargodan gelirse inşallah onu da denemiş olacağım şu ana kadar favorilerim astra yeşil personna blue ve polsilver oldu. belki de rimei örneği iyi bir örnek değildir bilmiyorum ama dikenden farksız sakallarım var, saç yapımla uzaktan yakından alakası yok, rimei tek perdede arkasında epey kıl bıraktığı için jiletten bağımsız olarak bütün mild aletler öyle yapabilir tedirginliğim vardı, feather'ı hem r41 hem rimei'de deneyip düşüncemi şekillendireceğim teşekkür ederim.
(09/06/2020, Saat: 18:02)Viper Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O zaman sizin en uygunu rockwell 6c veya 6s olacaktır komşum.
Bi kenara yazdım teşekkürler, sanırım geltir forum hiç yapmam dediğim tıraş aleti koleksiyonculuğunu da zerk edecek damarlarıma impada stoklar ne zaman tazelenir bekleyip görmek de lazım.