09/06/2020, Saat: 19:58
(09/06/2020, Saat: 18:31)FurkanB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: belki haklısınızdır, şu ana kadar çoğu jileti denedim en keskin denilen feather'ı hep erteliyordum yarın kargodan gelirse inşallah onu da denemiş olacağım şu ana kadar favorilerim astra yeşil personna blue ve polsilver oldu. belki de rimei örneği iyi bir örnek değildir bilmiyorum ama dikenden farksız sakallarım var, saç yapımla uzaktan yakından alakası yok, rimei tek perdede arkasında epey kıl bıraktığı için jiletten bağımsız olarak bütün mild aletler öyle yapabilir tedirginliğim vardı, feather'ı hem r41 hem rimei'de deneyip düşüncemi şekillendireceğim teşekkür ederim.R89 agresif makine beklentisi varsa üzebilir sert sakalda. Ben 3one6 kullanmaya başladıktan sonra 1 günlük sakalda bile kullanırken sıkılıyorum R89'u. R41 kullanmadığım için karşılaştıramam ama 3one6 sert sakalda memnun edebilir alternatif olarak. Benim de sakallar sert, yoğun sayılır ve günlük kullanıyorum 3one6'yı. Jilet olarak da en memnun kaldığım jilet voshkod oldu benim.
Bi kenara yazdım teşekkürler, sanırım geltir forum hiç yapmam dediğim tıraş aleti koleksiyonculuğunu da zerk edecek damarlarıma impada stoklar ne zaman tazelenir bekleyip görmek de lazım.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"