13/06/2020, Saat: 17:05
(13/06/2020, Saat: 13:15)Timor1322 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn. @ahbap uzunca bir zaman önce yazmış olduğunuz bu gönderi için teşekkürler. Bugün Baili BD176 ile denediğim Yeşil Astra iyi sonuç verdi.Rica ederim, çok sevindim tıraşınızın keyifli ve sorunsuz geçmesine. Sıhhatler olsun.
Yeşil Astra farklı tıraş aletleri ile denediğimde hep kaşıntı yarattı. Farklı platinium kaplı jiletlerde voskhod, GP vs.. gibi bu kaşıntıyı yaşamıyordum. Ancak Yeşil Astra hep bir kaşıntı yaşatıyordu (ikinci kez kullanımlarımda da).
Belki de doğru makine - jilet eşleşmesini yapmıyorumdur diye bir yandan deniyor bir yandan da forumu okurken bu gönderinizi gördüm.
Yeşil Astra'ya bir şans daha vereyim dedim.
Şu anda mükemmel bir tıraş deneyimi yaşadım. Kaşıntı yok. Bu akşam olursa veya olmazsa ayrıca yazacağım. Ancak gerçekten çok rahat bir tıraş deneyimi oldu. Elimde ki Yeşil Astra'ları bitse de kurtulsam gözüyle bakarken, şimdi elimdeki iki kutu bir anda kıymete bindi.
Bu arada Baili 176 ile Gillette Platinium'un da muhteşem uyumlu olduğunu gözlemledim, deneme şansınız olduysa sizin de GP - Baili176 uyumu hakkında fikrinizi öğrenmek isterim.
Tekrar teşekkürler,
Bir süre önce Baili BD176'yı elden çıkartmıştım. Bir gün yeniden edinirsem, dediğimiz eleştirmeyi mutlaka yapacağım :-)
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..