13/06/2020, Saat: 21:04
(13/06/2020, Saat: 20:42)Nazikas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Estağfurullah komşum, düzenleme kaldırıldı bir süredir. Dedikleriniz doğrultusunda sorun kremde görünüyor. Bir ihtimal porsuk fırçaya bir alerjiniz olabilir ya da bastırmadığınızı zannedip hala bastırıyor olabilirsiniz ki bu en çok karşılaşılan durum. Son olarak da aklıma sakal çıkış yönleriniz ile alakalı bir sorun olabilir geliyor. Yani sakal çıkış yönü diye aldığınızı sanarken çapraz veya ters yönde tıraş oluyor olabilirainiz. İmkanınız varsa biraz uzatıp bir yön tayini yapabilirsiniz. Onarım için evde varsa madecassol gibi bir merhem sürerseniz toparlanmasına yardımcı olur.
İlginiz, değerli yorum ve önerilerinizi benimle paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim komşum. Sakal haritası meselesine mutlaka tekrar bir göz atacağım, tekrar deneyeceğim. Ancak yukarıda fotoğrafını da paylaştığım yanık olayının tamamıyla kremden kaynaklandığı ve bu kremin benim cildimle hiç uyuşmadığı kanaatindeyim, daha önceden de yanma —bugüne kadar kremi sadece tıraş öncesi kullandığımı ve yalnızca bugün tıraş sonrası sürdüğümü tekrar belirtmek istiyorum— yaşıyordum fakat dediğim gibi kabul edilebilir bir seviyede idi. Tıraş sonrasında sürdüğümde ise, aman Allah'ım, kolonya sürdükten sonraki hafif acı yaşadığımın yanında hiç kalır. Bildiğiniz yanıyor. Dayanamayınca bir dakika bile geçmeden hemen soğuk uygulama yapıp madecassol merhem ile bepanthol kremi karıştırıp sürdüm. İlk haline göre biraz daha dindi, evde bunlar olmasa idi ne yapardım bilemiyorum.