18/06/2020, Saat: 15:54
Yeni bir konu açmaktansa belki bu konu altında bende yorumlayabilirim diye buraya yazıp biraz katkı sağlamayı daha uygun buldum. Forumdan bir komşum sayesinde edindiğim Parker 111 'i Permasharp jilet ile kullandım. Islak tıraş konusunda çok eski sayılmam. 1 senedir (belkide biraz daha fazla) EJ89 kullanmaktayken biraz daha yakın tıraş nasıl olur düşüncesiyle yine forumdan başka bir komşumdan edindiğim R41 ilk perdede oldukça yakın nerdeyse giyotin gibi gelmişti
(komşum beni uyarmıştı aslında)
Bundan dolayı EJ89 gibi olmayan ama R41 gibide kullanırken insanı germeyeceğini düşündüğüm bu alet dikkatimi çekti.
Ve aslında beklediğim gibide geldi.
Konu başlığını oluşturan Sheeplessness üstad aslında çok güzel özetlemiş. Bende aynen katılıyorum.
Ekleyebileceğim düşüncem biraz daha kaliteli başlık kullansalardı yani malzemeden bahsediyorum, daha iyi olurdu.
Metal kısımlarının kalite seviyesi bir Mühle veya Edward Jagger değil ne yazık ki.
Herkese keyifli tıraşlar dilerim.

(komşum beni uyarmıştı aslında)
Bundan dolayı EJ89 gibi olmayan ama R41 gibide kullanırken insanı germeyeceğini düşündüğüm bu alet dikkatimi çekti.
Ve aslında beklediğim gibide geldi.
Konu başlığını oluşturan Sheeplessness üstad aslında çok güzel özetlemiş. Bende aynen katılıyorum.
Ekleyebileceğim düşüncem biraz daha kaliteli başlık kullansalardı yani malzemeden bahsediyorum, daha iyi olurdu.
Metal kısımlarının kalite seviyesi bir Mühle veya Edward Jagger değil ne yazık ki.
Herkese keyifli tıraşlar dilerim.