03/07/2020, Saat: 21:47
(03/07/2020, Saat: 13:50)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @korgunv komşuma teşekkür ediyorum . Kargo da akar patlar diye tereddüt edip siparişi öteleyip duruyordum . Gece sipariş verip ertesi sabah hem kargo bilğilerini iletip kargolamaları takdirimi kazandı . Teneke yağ kargo taşıma esnasında bir iki lokal ezikle atlatmış firmanın baloncuklu naylona sarması daha yerinde olurdu .
Sabunun kokusu enfes .
@Nani Kuş Devrim Bey, öncelikle cesaretiniz için tebrikler. Soğuk sıkımı (max. 26 derecede) 5 lt teneke paketlemeye yeni başladılar. Bu şekil paketleyen başka üretici yok. Diğerleri max. 2 litre cam veya pet. Değerli komşum, Egelisiniz malum bilirsiniz, zeytinyağı için bir geniz testi yaparlar. Bu yağ bende testi geçti. O nedenle size tavsiyemden sonra, ben ikinci 5 lt teneke açtım. Bu aralar yeni siparişi vereceğim. Zevkle ve müsrifçe kullandığım bir yağ. Sabun evet inanılmaz güzel kokuyor, zeytinyağı içeriğiyle cilde ve saça çok iyi geliyor. Her hafta bir kalıp bitiyor bende. Güzel bir tercih olmuş. Balı ortalama üstü, genizi yakmıyor, sadece kahvaltıda her ay 1 kavanoz tükeniyor. Çevirme siyah zeytin deneyince yorum yapın lütfen, ben hiç bir şey demiyorum. Diğer aldıklarınızı da güle güle tüketin. Sıvı el sabunları da çok güzel, müteakip siparişe eklemeyi unutmayın. Sırf çevirme zeytin için bile tekrar sipariş vereceğinizden eminim.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...