10/07/2020, Saat: 12:59
@rating komşum ben buna benzer bardak kullanıyorum ufak boy espresso büyük boy latte ve en büyük boy soğuk içecekler için. Özellikle shot espresso için tavsiye ederim eliniz değmediğinden ısı transferi olmuyor. Görüntüsü de hoş bence.
Zwiling veya Bodum gibi markalara bakabilirsiniz. Bende Bodum ve bilmediğim bir marka var, ikincisini çok ucuza almıştım, aynı işi görüyor.
Komşum bende Contigo hem plastik hem metal var, metal olanları sıcağı uzun süre muhafaza edebiliyor.
Bu konuda en iyisi Stanley Alaadding termoslar özellikle içi cam olanları, akşam çay koymuştum 6 gibi termosta kalmış sabah lavaboya dökerken elimi yaktı
Zwiling veya Bodum gibi markalara bakabilirsiniz. Bende Bodum ve bilmediğim bir marka var, ikincisini çok ucuza almıştım, aynı işi görüyor.
(08/07/2020, Saat: 19:57)Rob Bobstein Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum bende Contigo'nun mug ini almıştım. Sıcak tutuyor tutmasına ama keyif vermiyor. Tchibo mağazalarında Zwilling marka cidarlı bardaklar var, sıcağı sıcak, soğuğu soğuk tuttuğu iddia ediliyor. Vereceğim parayı hak edeceğini bilsem şu modeli çoktan almıştım.
Komşum bende Contigo hem plastik hem metal var, metal olanları sıcağı uzun süre muhafaza edebiliyor.
Bu konuda en iyisi Stanley Alaadding termoslar özellikle içi cam olanları, akşam çay koymuştum 6 gibi termosta kalmış sabah lavaboya dökerken elimi yaktı