08/08/2020, Saat: 15:01
Razorus'tan sipariş etmiştim. Bu sabah elime ulaştı Yaqi slant başlık. Eğer teknikte sıkıntı yok ise mühle r41 kıvamında bir tıraş orta çıkabilir ki az önce tıraştan sonra bunu net hissettim. Ağır bir sap kullanmamın etkisi olacak ki boyun altı bitiş bölgesinde r41 ile yaşamadığım hafif bi yanma hissi oldu. Yaqi slant başlığı Razorock slant başlığından çok daha agresif. Ben bu fiyata gayet kaliteli ve başarılı buldum.
Bu arada kesici olmayan kenarlar dışarıya taşmıyor. Bu durum daha güvenli bir tıraş imkanı veriyor. Ama kesici kenarlar ise fazlasıyla dışarıda kalıyor. Bu durumun agresifliği değil kesim sesine etkisi olduğunu düşünüyorum. Kesici kenarların dışarıya biraz fazla taşması çıtır çıtır sakal kesim sesine bir hayli etki ediyor.
Bu arada kesici olmayan kenarlar dışarıya taşmıyor. Bu durum daha güvenli bir tıraş imkanı veriyor. Ama kesici kenarlar ise fazlasıyla dışarıda kalıyor. Bu durumun agresifliği değil kesim sesine etkisi olduğunu düşünüyorum. Kesici kenarların dışarıya biraz fazla taşması çıtır çıtır sakal kesim sesine bir hayli etki ediyor.